Loenense jeugd wil toch bouwen

LOENEN – Het bouwen zit de Loenense jeugd in het bloed. De jongens willen bouwen. Regelmatig komen er nieuwe boomhutten in de wijk rondom de Loenerdrift in Loenen. Dit keer in een oude beuk aan het fiets/wandelpad De Bruisbeek, richting Het Boshuis. Pallets, planken en balkjes worden naar boven gehesen. Ook stukken plastic en zeil om wat droog te zitten. Een touw geeft de mogelijkheid om met wat geklauter in de boom te komen. Het is eigenlijk verboden om hutten te bouwen, maar het wordt gedoogd als het netjes blijft en de jeugd geen overlast bezorg en hier geen uren gaat verblijven. Helaas was het jongste bouwsel geen lang leven beschoren. Vorige week waren medewerkers van Konijnenberg Bos en Groen met de bomen en struiken in de groensingel langs dit pad aan het snoeien en hebben toen (op verzoek van de gemeente) de boomhut verwijderd – foto Martien Kobussen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.