Sint bij VV Oeken

OEKEN – Het was zaterdagmorgen 4 december, Sinterklaas zou zijn verjaardag komen vieren bij de F-jeugd van VV Oeken, Hij liep een klein beetje vertraging op door dat de wereld bedekt was met een dikke laag sneeuw, maar dat niet alleen.Sinterklaas had beloofd dat hij met twee pieten zou komen, maar helaas.

Kinderen hadden allemaal een mooi masker zitten maken zodat deze eenzame piet zich niet alleen hoefde te voelen.Sinterklaas wist van elk kind en elke leider en trainer echt alles, is het dan echt waar dat Sinterklaas alles in zijn grote boek heeft staan.

De zwarte piet vond het eigenlijk niet heel erg gezellig in zijn eentje en vroeg aan de kinderen of ze de pakjes piet ergens gezien hadden, het antwoord was natuurlijk duidelijk , nee niemand had hem gezien, dan maar met elkaar heel hard roepen, en wat bleek er kwam een boel herrie van de zolder af, en ja hoor daar was de pakjes piet, wat bleek nu , hij was blijven hangen in de schoorsteen en moest de nacht op de zolder blijven omdat er natuurlijk niemand in het jeugdhonk woont.

Gelukkig was het stel weer samen, en hebben ze samen met de kinderen nog een hele gezellige verjaardag gevierd, zo vonden de echte pieten het erg leuk om de trainers een extra kleurtje te geven.

Nadat de kinderen uiteraard allemaal een cadeautje hadden gekregen, moest Sinterklaas echt afscheid nemen van de kinderen, omdat er natuurlijk nog veel meer kinderen op Sinterklaas zaten te wachten.

Sinterklaas wilde nog wel even Bakkerij Tesselink bedanken voor het bakken van de overheerlijke pepernoten, en ook wilde hij de mensen van E-audio Benelux bedanken voor de gezellige muziek en de geschonken cadeau,s aan Sinterklaas.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.