Hennepkwekerij ontmanteld in Velp

VELP – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 6 december een hennepkwekerij geruimd in een woning in Velp. De politie stuitte in de woning op ongeveer 400 planten. Alle planten en kwekerijattributen zijn door de politie in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Wie verantwoordelijk is voor de kwekerij is nog onbekend.

De politie kreeg rond 02.00 uur de melding dat er een waterleiding gesprongen zou zijn bij een woning in Velp-Zuid. De woning bleek niet bewoond te zijn waarop de politie de woning in ging om de hoofdkraan uit te draaien. In de woning bleek in meerdere ruimtes een hennepkwekerij te zitten. In totaal stonden er ongeveer 400 planten in de woning.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.