Treinconducteur in Dieren mishandeld: vrouw opgepakt

DIEREN – Een 35-jarige vrouw uit Arnhem is zondagmiddag door de politie aangehouden op het perron aan het Stationsplein in Dieren. De Arnhemse zou een 54-jarige conducteur hebben geslagen en geschopt.

De politie kreeg rond tien voor half vier een melding van een lastige reizigster op het NS-station in Dieren. De agenten troffen op het perron de Arnhemse aan die vast gehouden werd door omstanders. De vrouw zou om nog onbekende reden de conducteur hebben geslagen en geschopt. De conducteur wilde aangifte doen van de mishandeling. De Arnhemse is door de agenten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak, onder het motto ‘Handen af van mensen met een publieke taak’. Het Openbaar Ministerie zal geweld tegen deze beroepsgroep met voorrang oppakken. Afgesproken is dat de straf bij geweld tegen politiemensen en andere medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.