Kerstbomenactie Scouting Dieren

DIEREN – In het weekend van 10 en 11 december is Scouting Dieren weer vol in actie; vrijdag en zaterdag vindt de jaarlijkse verkoop van Kerstbomen plaats. De actie start om 18.00 uur voor Welvering mannenmode aan de Wilhelminaweg. In het kader van Een Kerstboom zonder kluit is ook maar afgezaagd biedt Scouting Dieren Kerstbomen aan. De Kerstboom met een hoogte van ongeveer 1,5 meter kost 15 euro, inclusief statiegeld. Men kan de boom namelijk op 8 januari tussen 14.00 en 16.00 uur terugbrengen op Scoutcentrum de Geitenberg aan de Kolonieweg 9. Men krijgt dan 2,50 euro terug of een waardebon van Welvering Mannenmode van 10 euro.

Naast de Kerstbomen van Scouting Dieren kan men ook een keuze maken uit andere Kerstbomen. De opbrengst van deze Kerstbomen komt volledig ten goede aan het Dushi Huis in Ellecom. Daarnaast nodigt Scouting Dieren alle kinderen in de leeftijd van zeven tot en met elf jaar om samen naar Junglebook te kijken. Vanaf 14.30 uur zijn de kinderen welkom bij de ingang van de schouwburg. Tegen 16.30 uur is de film afgelopen.