Kunstkring Fennie zoekt deelnemers open atelierroute

DOESBURG – Kunstkring Fennie in Doesburg zoekt amateur-kunstenaars en locaties die deel willen nemen aan het organiseren van een open atelierroute. Gedacht wordt aan vier of vijf zondagen over het jaar verspreid. De locaties moeten per fiets of per auto bereikbaar zijn, knooppunt 37 is vlak voor de deur. Als startpunt of tussenstop is dit een prima locatie, een straal rond 40 kilometer rond Doesburg is goed te fietsen. De deelnemende kunstenaar wordt gevraagd lid te worden van Kunstkring Fennie.

Er is een lidmaatschap mogelijk met gebruik van atelier voor 150 euro per jaar. Dan mag men een dagdeel per week gebruik maken van het atelier. Er is ook een lidmaatschaap zonder gebruik van atelier voor 75 euro per jaar. Iedereen die lid is, wordt in de gelegenheid gesteld bij Kunstkring Fennie te exposeren, aan de open atelierroute deel te nemen, workshops te organiseren en nog veel meer. Op zaterdagmiddag is het atelier open.

www.kunstkringfennie.nl
Tel. 0313 – 438681 of 06 – 20421775
Didamseweg 4, 6983 BB Doesburg
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.