C1 BSV Beekbergen kampioen

BEEKBERGEN – De Volleybaljeugd C1 van de BSV Beekbergen is zaterdag kampioen geworden van de regio Nieuw Gelre. Het was eerst nog spannend of het team wel zou gaan in verband met de sneeuwval, maar de teamspirit was zo hoog dat zij de sneeuw trotseerden.

Het team speelde tegen ESV Elspeet en had maar twee sets nodig om het kampioenschap te winnen, maar ze wonnen met vier sets, dus was het kampioenschap ruimschoots binnengehaald. Coach Gerda Horstman heeft ze door de derde set heen getrokken en ook coach Martie Hissink zat met zwetende handen aanwijzingen te geven vanaf de tribune. Trainer Jeffrey is ontzettend trots op zijn team en heeft namens de vereniging een presentje uitgedeeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.