Bijzondere Adventsconcerten

HALL – Muziekliefhebbers uit de regio hebben hun hart op kunnen halen tijdens de Adventsconcerten van Gemengd Zangkoor Voorst en Gemengde Zangvereniging De Eendracht hall, onder leiding van hun gezamenlijke dirigent Wim Riefel.

Na de verwelkoming van de aanwezige luisteraars, startten de koren met enkele Bach-koralen en met onder andere hedendaagse melodieus Kerstnummer van Damjakob. Het zangprogramma werd afgewisseld met harpmuziek door Regina Ederveen (www.reginaederveen.nl). de koren gaven daarna nog inspirerende vertolkingen van het Sanctus van da Palestrina en het Ave Maria van Cesar Franck. Pianist Roel Praas ondersteunde de koren met uitstekend pianospel, maar hij gaf met zijn uitvoeringen ook duidelijk zijn visitekaartje als solist af.
Met vier bekende Engelse carols werden de concerten besloten en konden zowel de koren als de dirigent tevreden terugkijken op het resultaat van diverse intensieve en ontspannende gezamenlijke koorrepetities.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.