Tweede optreden Con Amore Revivalband

BRUMMEN – De Con Amore Revivalband verzorgt op zondagmiddag 30 januari in de grote zaal van Concordia een tweede optreden. “De toegangskaarten voor het eerste concert op zaterdagavond 29 januari vlogen de deur uit. De interesse was zo groot dat we besloten hebben om het feest een vervolg te geven. En ook voor die zondagmiddag zijn reeds vele entreebewijzen verkocht. Als je erbij wilt zijn, moet je actie ondernemen, want het gaat snel.”, aldus organisator Harry Timmer. Het zondagmiddagfeest begint om 16.00 uur en de zaal is vanaf 15.00 uur geopend. Laat deze kans niet voorbijgaan, want het zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat Con Amore in deze samenstelling op het podium staat. De opbrengst is bestemd voor de jubileumkas van Sportclub Brummen. Entreebewijzen kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Concordia, tel. 0575-561362.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.