Win gratis kaarten voor grootste Kerstmarkt

ARNHEM – In de Rijnhal in Arnhem wordt van 10 t/m 12 december een van de grootste en mooiste Kerstmarkten van Nederland gehouden. www.RegiobodeOnline.nl geeft 10 x 2 vrijkaarten weg. Stuur ons voor woensdag 8 december een mailtje en maakt kans op de vrijkaarten.

Geniet van prachtige en swingende kerstliederen, die de hele dag klinken tussen honderden kerstkramen en tienduizenden kerstlampjes. De grootste en mooiste indoor Kerstmarkten in de Arnhemse Rijnhal zijn al jaren een begrip in Nederland. Onder gigantische kroonluchters van meer dan 100.000 kerstlampjes staan meer dan 150 kerstkramen. Nationale en internationale standhouders verkopen de mooiste, leukste en goedkoopste kerst en cadeau artikelen.

De meeste, de mooiste, de leukste, de goedkoopste, de vreemdste en de creatiefste kerst en cadeauartikelen zijn verkrijgbaar bij de grootste indoor kerstmarkten van Nederland. Je komt ogen en handen tekort als je tussen alle stands en kerstkramen begeeft. Een ongekende hoeveelheid kerst en cadeau artikelen tegen de allerlaagste prijzen. Kaarsen, kerstballen, kerstmannen, kerststallen noem maar op. Maar ook prachtige sieraden, speelgoed en tientallen stands met uiteenlopende kerstcadeautjes.

Kerstdemonstratieplein
Volop ideeën opdoen om uw huis nog meer in kerstsfeer te brengen. Op het kerst-demonstratieplein kunt u meedoen aan talloze workshops en genieten van vele demonstraties.
Geniet daarbij van een glas glühwein of een stukje kerststol op de diverse horecapleinen of laat uw kinderen een rondje maken in de grote kerstcarroussel. Tussen huizenhoge prachtig versierde kerstbomen zullen de meest uiteenlopende koren kerstliederen ten gehore brengen.

De kerstmarkt wordt gehouden op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 december in de Rijnhal in Arnhen. De markt is dagelijks geopend tussen 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag is het in de Rijnhal Nightshopping tot 22.00 uur.

Entree:
Volwassenen 5,50 euro, 65+ €1,00 korting. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis entree.

Gratis kaarten:
RegiobodeOnline.nl geeft 10 x 2 gratis toegangskaarten weg. Stuur een mailtje naar actie@regiobode.nl en vermeld naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Prijswinnaars krijgen voor vrijdag 10 december bericht.

www.kerstmarkten.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.