Katten omgekomen bij brand

DIEREN – Bij een keukenbrand in een bovenwoning aan de Meidoornlaan in Dieren, zijn zatewrdagavond twee katten om het leven gekomen. De dieren bevonden zich in de woning waar de brand woedde en hadden geen kans gezien te ontsnappen. De bewoonster heeft tijdens de brand rook binnen gekregen en werd door het ambulance personeel meegenomen naar het ziekenhuis.
Rond 23.30 uur kreeg de brandweer van Dieren een melding van een keukenbrand. Hierop rukte de brandweer uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. De brandweer had het vuur snel onder controle. De woning heeft wel veel schade opgelopen en is tijdelijk onbewoonbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.