Klare(n)wijnactie in Klarenbeek

KLARENBEEK – De Protestantse Gemeente in Klarenbeek heeft het voornemen haar kerkgebouw een grondige vernieuwingsbeurt te geven. Om dat alles te kunnen realiseren, zijn en worden diverse acties in gang gezet. In december is de wijnactie onder het motto Heel Klarenbeek aan de wijn gestart.

Middels het kerkblad Klare(n)Taal is gevraagd zoveel mogelijk bestellingen op te nemen in de familie- en vriendenkring. Het gaat om een Franse Merlot 2009 met een speciaal actie-etiket op de voor- en achterkant voor 6,95 euro per fles of 40 euro per doos van zes flessen. Iedereen die dat wil, kan de wijn bestellen bij H. van Ittersum aan de Elizabeth Hoeve 30, tel. 055 – 3600064.

Ook kan men de wijn bestellen tijdens de Kerstmarkt op 11 december in het kerkgebouw aan de Woudweg. De bestellingen worden thuis afgeleverd en men betaalt aan de bezorger.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.