Dierense tennissers doen het goed

DIEREN – De spelers van tennisacademie van Roald de gans uit Dieren hebben de afgelopen twee weken een open toernooi in Duiven en Rheden gespeeld. In Duiven liet de als tweede geplaatste Oswald Scheerder ook zien dat hij niet voor niets als tweede geplaatst was. Tot de finale verliep het voorspoedig, maar ook de nummer één liet zien waarom hij nummer één is; oswald werd tweede.

In Rheden was de twaalfjarige Marloes Huhnholz (foto) iedereen de baas bij de meisjes tot en met veertien jaar. in de finalepoule versloeg zij onder andere de nummer één geplaatste met 7-6 en 6-2. De twaalfjarige Lotte Lesscher deed in Rheden in de meisjes dubbel categorie zes tot en met achttien jaar mee en sleepte na vier zware partijen ook de eerste prijs binnen.

www.tennisbegeleiding.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.