Inschrijving zaalvoetbal schooltoernooi van start

DOESBURG – Breedtesport Doesburg houdt, in samenwerking met Sportclub Doesburg, een zaalvoetbaltoernooi op maandag 20 december voor leerlingen van de groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt van 09.30 tot 17.00 uur plaats in Sporthal Beumerskamp. De kinderen kunnen zich tot 16 december opgeven.

Er wordt gespeeld in twee categorieën: teams uit groep vijf en zes en teams uit groep zeven en acht. De teams bestaan uit vijf spelers en een begeleider van achttien jaar of ouder. Deze persoon wordt door het team zelf gekozen. De kinderen betalen bij inschrijving 1 euro per persoon. Door Breedtesport Doesburg worden prijzen per schoolteam, maar ook per individu beschikbaar gesteld.
In de nieuwsbrief van de school ontvangen de kinderen meer informatie en vervolgens kunnen zij zich via e-mail breedtesportdoesburg@hotmail.com per team inschrijven. Een team mag zelf een leuke naam verzinnen en bij inschrijving moet bekend zijn wie de begeleider van het team is.

Ward Terpstra, tel. 06 – 51200695
E-mail. breedtesportdoesburg@hotmail.com
www.breedtesport.hyves.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.