Drie kampioenteams ETTV

EERBEEK – De Eerbeekse tafeltennisvereniging ETTV heeft de najaarscompetitie van de afdeling Oost succesvol afgesloten. Drie van de zes senioren teams van ETTV zijn kampioen geworden. Deze teams werden 29 november gehuldigd met een bloemetje en een beker.

Het eerste team, bestaande uit MoniqueBoerkamp, Jarno Buysman, Peter Bossenbroek en Alez Brouwer zijn kampioen geworden in de tweede klasse. In het volgende seizoen proberen zij zich te handhaven in de eerste klasse.
ETTV-4, bestaande uit Renate Plant, Jan Kosters, Marco Lub en Bram van de Waal, keert na één seizoen in de vijfde klasse gespeeld te hebben weer terug in de vierde klasse. Dit team kon na negen wedstrijden al niet worden ingehaald.
ETTV-6, bestaande uit Jowin de Bondt, Jurgen Buitink, Gerrit Ligt en Marcel Grube, werd kampioen in de zesde klasse.