Hulp voor kinderen in rouw

DIEREN – Humanitas start in januari voor de zesde maal een lotgenotengroep voor kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar die een ouder, broertje of zusje hebben verloren. Het doel is om deze kinderen te ondersteunen en te begeleiden bij hun verliesverwerking.

In de groep Kind en rouw delen kinderen door middel van vertellen, spel en creativiteit hun verlieservaringen in een veilige omgeving, onder deskundige begeleiding. Er zijn tien bijeenkomsten op de zaterdagochtend in de Emmaschool in Dieren. Aanmelden kan bij Lucy-Verdonk-Noorlander via tel. 0313 – 413026 of bij Ineke Gelpke via tel. 0313 – 462082.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.