HC’03 lanceert eigen tijdschrift

HOOG-KEPPEL – Voetbalvereniging HC’03 uit Hoog-Keppel komt met een eigen tijdschrift. Het blad, De Hessencombinatie genaamd, wordt een kwartaalblad en wordt huis-aan-huis verspreid in de voormalige gemeente Hummelo en Keppel. Het eerste exemplaar wordt op zaterdag 11 december om 18.00 uur in ontvangst genomen door burgemeester van de gemeente Bronckhorst, Henk Aalderink.

In het eerste exemplaar verschijnt onder andere een groot artikel over de verhuizing van de jeugdafdeling van HC’’3 van het sportcomplex in Hoog-Keppel naar Achter-Drempt. vErder geeft international en erelid Klaas-Jan Huntelaar een inkijk in zijn leven als proefvoetballer middels een gedetailleerd en persoonlijk dagboek. Ook is er aandacht voor jongeren die wel of juist niet meer in de voormalige gemeente Hummelo en Keppel willen wonen en komt de ijsvereniging nadrukkelijk aan bod. Daarnaast bevat De Hessencombinatie een artikel over het lokale Kerstdiner en maakte de Laag-Keppelse kinderboekenschrijfster Loes Hazelaar een fraai Kerstverhaal.
Met het magazine wil de redactie de lezers informeren en inspireren. De redactie bestaat uit een team van enthousiaste leden die hun sporen als taalprofessional hebben verdiend of door hun expertise die van grote waarde zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.