Dronken man op station Brummen aangehouden

BRUMMEN – De politie heeft woensdagmiddag op het treinstation van Brummen een 43-jarige man uit Lochem aangehouden voor openbare dronkenschap.

De politie kreeg rond 14.00 uur de melding dat een man heel dicht bij het spoor stond en niet op aanspreken van omstanders reageerde. Dit zorgde voor onrust en besloten werd om tot de komst van de politie de treinen met aangepaste snelheid te laten rijden. Agenten troffen de man aan op een bankje op het perron. Hij bleek duidelijk onder invloed van alcohol en verklaarde ook softdrugs te hebben gebruikt. De politie heeft hem aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.