Kerstkaarten Rotary Doesburg

Rotaryclub Doesburg verkoopt ook dit jaar weer kerstkaarten met Doesburgse winterplaatjes. De kaarten zijn voorzien van Doesburgse winterfoto’s, belangeloos beschikbaar gesteld door Fotoclub Doesburg. Ze kosten 6,95 euro voor tien kaarten met enveloppen in een luxe doosje. De kaarten zijn te koop bij onder andere Boek & Buo, Primera, Staarink en de VVV. Daarnaast verkoopt de Rotary de kaarten op de kerstmarkt aankomende zaterdag, waarniet alleen kaarten, maar ook traditionele glühwein en andere winterse lekkernijen worden aangeboden. De opbrengst is bestemd voor een ouderenmiddag met veel muziek en herinneringen aan vervlogen tijden. Daarnaast worden er een of meerdere bankjes geplaatst op het nieuwe voetpad tussen Huize IJsselzicht en de binnenstad in de Loddero.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.