Pepernoten bakken op de Tender

DIEREN – Eigenlijk wilden de kinderen van de onderbouw en de middenbouw-a-groep van ’t Sterrenbos in Dieren naar de pepernotenfabriek van het Sinterklaasjournaal, maar dat was niet te realiseren. Gelukkig bleek er ook in Dieren een soort pepernotenfabriek te zijn, op Praktijkschool ‘De Tender’. Daar was het kooklokaal van kookjuffrouw Carla van Son omgetoverd in een heuse pepernotenbakkerij. De kinderen van de middenbouw-a hebben daar, geholpen door juffrouw Carla en een paar van haar leerlingen, er balletjes staan draaien, die daarna in de oven verdwenen om er bruin en heerlijk geurend (én smakend!) weer uit te komen. Een week later was het de beurt aan de onderbouwgroep. De pepernoten werden in een prachtig puntzakje verpakt om mee naar huis te nemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.