Sp Brummen met eigen biermerk

BRUMMEN – De flessen zijn gevuld en de etiketten geplakt. Niets staat het op de markt brengen van een Sportclub Brummenbiertje nog in de weg. In het kader van het 100-jarig bestaan presenteert de jubileumcommissie van Sportclub Brummen een speciale ‘bierlijn’, welke is ontwikkeld in samenwerking met Brouwerij Rodenburg uit Rha. Zo is onder de verzamelnaam ‘Brummens Beste’ een Brummense Hooge Heerenpils, een Brummens Blond, een Brummense IJsselbock en een Brummense Eigen Weiss in de handel gebracht en verkrijgbaar bij Supermarkt Super de Boer van de Bunt.

Als collector ’s item is een speciaal bierglas (in kelkvorm) vervaardigd, met daarop afgedrukt een bijzonder jubileumlogo. De prachtig gekleurde etiketten – voorzien van een passende jubileumtekst – zijn bewerkt door meester-ontwerper Martin Lubbers. Een aantal leden van de jubileumcommissie is onlangs bij de brouwerij op bezoek geweest om het eindresultaat te bewonderen. De flesjes bier zijn verkrijgbaar bij Super de Boer. De supermarkt biedt ze ook aan een speciale verpakking van twee flesjes en een bierglas. Deze glazen zijn tevens los aan te schaffen bij Concordia en enkele leden van de jubileumcommissie. Er komt maar een beperkt aantal bedrukte (jubileum)glazen in omloop.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.