Volop creativiteit snuffelen

DIEREN – Wijkcentrum De Drieschaar in Dieren Noordoost opende zaterdag weer haar deuren voor de jaarlijkse creativiteitsbeurs, in samenwerking met Lady Fair. Creatievelingen uit de regio snuffelden aan allerlei creatieve dingen die uitgestald waren over twintig kramen.

Jong en oud bereikten de beurs. Riena van Heumen, één van de organisatoren, vertelt enthousiast dat de beurs voor iedereen die een beetje creatief is, leuk is. “Bezoekers ervaren de beurs altijd als gezellig en leuk. Voor de kinderen is er ook altijd wel iets te snoepen en wat te doen. We kleden de ruimte heel leuk aan en op tafel staan allerlei lekkernijen die men kan proeven. Dat valt altijd heel goed in de smaak. Het was ook heel lekker”.
De beurs kwam wat langzaam op gang, maar van 14.00 tot 16.00 uur was het gezellig druk in het wijkcentrum. Van Heumen: “We hebben ieder jaar een heel gevarieerd publiek. Jonge en wat oudere mensen genoten van de dingen die ze konden proeven en alle creatieve creaties. Er stonden bij één kraam zelfs drie meiden van een jaar of twaalf die de haren van kleine kinderen wilden vlechten”.
Op de Lady Fair kon men terecht voor deco styling, ayurvedische massage en baby massage, nagelstyling, geuren en kleuradvies. Ook was er een verloting. Van Heumen: “Helma’s uit Rheden had allerlei kleine prijsjes aangeboden. Voor een klein bedrag kon men een lot kopen zodat de verloting ook voor iedereen toegankelijk was”. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.