Creativiteit in Dieren

DIEREN – Wijkcentrum De Drieschaar in Dieren opende zaterdag weer haar deuren voor de jaarlijkse creativiteitsbeurs, in samenwerking met Lady Fair. Creatievelingen uit de regio snuffelden aan allerlei creatieve dingen die uitgestald waren over twintig kramen.

Jong en oud bezochten de beurs. Riena van Heumen, één van de organisatoren, vertelt enthousiast dat de beurs voor iedereen die een beetje creatief is, leuk is. “Bezoekers ervaren de beurs altijd als gezellig en leuk. Voor de kinderen is altijd wel iets te snoepen en wat te doen. We kleden de ruimte leuk aan en op tafel staan allerlei lekkernijen die men kan proeven. Dat valt goed in de smaak. Het was ook heel lekker”.
De beurs kwam wat langzaam op gang, maar van 14.00 tot 16.00 uur was het gezellig druk in het wijkcentrum. Van Heumen: “We hebben ieder jaar een heel gevarieerd publiek. Jonge en wat oudere mensen genieten van de dingen die ze konden proeven en alle creatieve creaties. Er stonden bij één kraam zelfs drie meiden van een jaar of twaalf die de haren van kleine kinderen wilden vlechten.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.