Bestuur Waterschap Veluwe komt minima tegemoet

REGIO – Het algemeen bestuur van waterschap Veluwe is donderdag 25 november akkoord gegaan met het voorstel de kwijtscheldingsnorm voor de waterschapslasten te verhogen tot 100 procent van de bijstandsnorm. Dit betekent dat meer bijstandsgerechtigden in aanmerking komen voor kwijtschelding van de ingezetenen omslag en de zuiveringslasten van het waterschap.

Die bedragen voor een alleenstaande 86,79 euro en voor een gezin 174,79 euro. tot nu toe hanteerde Waterschap Veluwe de 90 procent bijstandsnorm. Deze verschuiving betekent in 2011 een lastenverlichting voor diegenen die op bijstandsniveau zitten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.