Kras en Win bij de ondernemers in Rheden

RHEDEN – Ondernemend Rheden, de ondernemersvereniging van het dorp, heeft de decemberactie van dit jaar veranderd. De afgelopen jaren zijn de dorpelingen gewend dat ze konden stempelen en met een volle stempelkaart in de prijzen kon vallen. Dit jaar worden er door de leden van de ondernemersvereniging kraskaartjes uitgereikt en weet men direct of men in de prijzen is gevallen.

De prijzen zijn cadeaubonnen ter waarde van 50, 20 en 10 euro. Deze bonnen zijn af te halen bij The Readshop in Rheden en te besteden bij de leden die deelnemen aan deze actie. De deelnemers zijn te herkennen aan de grote poster van de decemberactie. Het eerste deel van de Decemberactie is de Sinterklaasactie die tot en met zaterdag 4 december loopt en vanaf maandag 6 december vervolgd wordt met de kerstactie die tot en met vrijdag 24 december loopt. De gewonnen cadeaubonnen kunnen tot en met 31 januari 2011 ingeleverd worden.
De ondernemersvereniging heeft ook extra koopavonden gepland. Naast de gewone koopavond van vrijdag 3 december is ook een aantal bedrijven op donderdag 2 december open. Met de kerstdagen gelden de volgende openingstijden: donderdag 23 december extra koopavond omdat de koopavond van 24 december vervalt. Op vrijdag 24 en vrijdag 31 december zijn de winkels tot 17.00 uur geopend. Niet alle winkels maken van deze openingstijden gebruik.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.