Winstpunten voor Remke en Montana

Remke kwant van Pc & LR Veluwezoom uit eerbeek was dit weekend erg trots op haar vierjarige Bradley. Zij startte hem in Gorssel tijdens de tweede selectie springen, klasse B. In het basisparcours kwam de combinatie bij een hindernis niet fijn uit en moest hierdoor een volte rijden, de rest van het parcours verliep foutloos. De combinatie mocht er dus na afloop van deze selectie weer een winstpunt op de teller bij noteren.

 

Montana Hillebrand is enorm fanatiek bezig met pony Zodan de laatste tijd. Zo ook dit weekend. zondag startte zij Zodan in de klasse L2 dressuur in Gendt. In de eerste proef was Zodan niet erg enthousiast en werd hierdoor erg vervelend, met als gevolg dat de jury Montana vroeg om te stoppen, na onderdeel vijf. Toch startte de combinatie nog hun tweede proef; dze ging al een stuk beter. Ondanks nog wat spanning werden er 190 punten behaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.