Nieuwe docente bij Eendracht

EERBEEK – Alike Jonkman is vorige week begonnen als docente klein koper bij muziekvereniging eendracht in Eerbeek. Jonkman is afgestudeerd trompettiste aan het conservatorium in Zwolle en is al vele jaren werkzaam als docente voor trompettisten en bugelisten. Naast het lesgeven op klein koper speelt de docente zelf ook in diverse orkesten. Zo is Jonkman al vele jaren es-trompettiste bij het Gelders Fanfare Orkest, remplaceerde ze in orkesten zoals het Radio Philharmonisch Orkest en is ze binnenkort actief op es-cornet tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in de MartiniPlaza in Groningen.

De muziekvereniging Eendracht speelt in de eerste divisie van de KNFM en heeft de ambitie blijvend te groeien in zowel muzikaal niveau alsmede het aantal leden. Jonkman is het daar mee eens. “Om een aantrekkelijk orkest te blijven, moet het muzikale niveau doorlopend worden verbeterd. Een goede opleiding en doorstroming van leerlingen is daarbij onmisbaar”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.