Jaarconcert Mr. H.M. van der Zandt goed bezocht

VELP – Drum & Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt bracht zaterdag aan bijna 200 bezoekers haar concertprogramma ten gehore. Zoals beloofd een gevarieerd programma die door een zeer enthousiaste speaker aan elkaar werd gepraat. De avond startte met de mars Herzegowina en aansluitend was het de beurt aan de jeugdleden. Zij lieten zich horen met het nummer We all stand together, gedirigeerd door Willem heijink. Met een voldane glimlach op hun gezicht hebben zij vervolgens samen met het grote orkest nog het nummer op een onbewoond eiland ten gehore gebracht. Daarna kon het publiek nog van heel veel nummers genieten, van zowel de jeugd als het grote orkest.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.