Peter Brouwer langer bij Loenermark

LOENEN – Peter Brouwer is sinds augustus trainer van Loenermark, maar nu al zijn trainer en bestuur tot de conclusie gekomen een langer dienstverband met elkaar aan te gaan. Peter is zeer enthousiast over de club, de selectie, technische staf en randvoorwaarden. Hij heeft het bestuur verzocht het bestaande tweejarig contract open te breken en graag te willen blijven tot en met het seizoen 2012 – 2013. Het bestuur en spelers zijn ook enthousiast over de ambitie, gedrevenheid en werkwijze van peter zodat zij snel tot overeenstemming kwamen. Hiermee kiest ook Loenermark voor stabiliteit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.