Zoektocht naar tweemiljoenste Gelderlander

REGIO – De zoektocht van de provincie Gelderland naar de tweemiljoenste inwoner van de provincie is in volle gang. Op de campagnesite www.gelderland.nl/ 2miljoenste, zijn al veel kanshebbers aangemeld. Ook krijgt de provincie hulp uit verschillende hoeken. Zo heeft Hart van Nederland aandacht besteed aan de zoektocht.

‘Help ook mee!’, is de oproep. Meld jouw tweemiljoenste aan met een foto van die persoon (bijvoorbeeld jezelf, zoon, dochter, vriend of vriendin) via de speciale actiesite. Voorzie de foto van een leuke Gelderse wens, zoals: ‘Ik wens dat mijn zoon straks nog steeds van een mooi en groen Gelderland kan genieten’. Het helpt als je daarin de taken van de Provincie betrekt. De Provincie presenteert alle inzendingen op haar website. Een fotopresentatie die elke dag kleurijker, mooier en leuker wordt. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 december!

De winnaar van ontvangt van de provincie Gelderland een Gelderse prijs naar keuze. Wat te denken van: een dagarrangement bij een Gelderse sauna, twee kaartjes voor concert Marco Borsato 10 mei Gelredome, twee kaartjes voor concert Ilse de Lange op 26 maart in Gelredome, een waardebon bij de Gelderse ondernemer ‘kleertjes.com’ t.w.v. 250,- of een arrangement voor één van de Gelderse voetbalclubs. De winnaar krijgt ook de waardebon t.w.v. 150 euro van ‘fairtoys.com’. Elke tiende inzender krijgt een poster van zijn of haar foto in mozaïekstijl thuisgestuurd.

www.gelderland.nl/2miljoenste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.