Sint logeert in woonzorgcentrum De Biesdel

VELP – Sinterklaas heeft dit jaar woonzorgcentrum de Biesdel in Velp uitgekozen als logeeradres. En hij heeft het prima naar de zin! De foto spreekt wat betreft voor zich.
De als maar ouder en strammer wordende Sinterklaas vindt zijn slaapvertrek op de boot niet meer zo comfortabel. Omdat hij erg benieuwd is hoe ouderen in een woonzorgcentrum verblijven en hij wil weten of de zorg, met al die bezuinigingen, nog wel goed is, logeert hij in de Biesdel. En… hij heeft het er prima naar de zin. Er wordt fantastisch voor hem gezorgd en Sint is zeer tevreden over zijn logeerkamer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.