Pieten op bezoek bij pupillen DVOV

VELP – Vorige week kregen de F1 en de F2 van voetbalclub DVOV in Velp bezoek van twee Pieten. Een dag later kregen de mini’s en de F7, F6, F5 , F4 en de F3 bezoek van maar liefst 4 Pieten.
De voetbalpieten werden helemaal enthousiast toen zij de DVOV-kinderen zagen trainen. Uit puur enthousiasme gingen zij gewoon meedoen. Twee Pieten gingen bij de F4 zelfs Spaans voetbal spelen. Dat deden zij met hun handen, en niet met hun voeten. Gekke Pieten hoor! Alle kinderen kregen op het veld een handjevol pepernoten, wat hen de nodige energie gaf om met extra inzet de training te vervolgen.
Toen de Pieten vertrokken waren kregen de kinderen in de kantine nog lekkere chocolademelk en wat snoepgoed. Als grote verrassing kregen alle kinderen ook nog een cadeautje: voor ieder was er een blauwe lunchtrommel met op de deksel het logo van DVOV.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.