Gewonden bij ruzie op straat in Loenen

LOENEN – Bij een ruzie op De Kempe in Loenen, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag een man en een vrouw gewond geraakt. Zij moesten zich na mishandeling door een groep jongeren onder doktersbehandeling stellen.

De politie werd rond 02.50 uur gewaarschuwd omdat een 34-jarige bewoner van een pand aan de De Kempe door een groep jongelui mishandeld was.
Na onderzoek bleek dat eerder die nacht door passanten een ruit van de woning van deze man was vernield. Terwijl de glaszetter met de bewoner bezig was met vervanging van de ruit, liep een groepje jongelui door de straat. Zij gooiden oud papier, dat langs de weg klaar stond om opgehaald te worden, over de weg.
Toen de 34-jarige daar iets van zei, kwam het tot een treffen tussen de man en de groep. Er werd met een bierfles gegooid, een jongedame uit de groep kreeg een schop en werd met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De 34-jarige werd mishandeld en moest zich ook onder doktersbehandeling stellen. Hij wilde geen aangifte doen. De politie kent de namen van de groep jongelui en de komende dagen vindt er nader onderzoek plaats.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.