Voor tweede maal Nederlands kampioen

RHEDEN – Roel van de Steeg en Werner Abeleven van tafeltennisvereniging Slagvaardig uit Rheden werden met het team van de Paasberg Nederlands kampioen. De tafeltenniskampioenen van alle regio’s streden in Tilburg om het Nederlands kampioenschap. De laatste partij tegen Eindhoven moest de beslissing brengen, maar ook dit team was niet tegen het team Paasberg opgewassen. Ze wonnen met 21-16, 21-18 en 21-14 en werden voor de tweede maal Nederlands kampioen.

Slagvaardig zoekt nog 55-plussers die willen tafeltennissen op de dinsdag- en donderdagavond, zowel mannen als vrouwen. Niet alleen gevorderden, maar ook thuis tafeltennissers zijn welkom.

Wil ten Bras, tel. 026 – 4951618
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.