Start Sjors Sportief

DOESBURG – Vanaf januari biedt Breedtesport Doesburg de mogelijkheid om basisschoolkinderen in de leeftijd van groep vier tot en met acht op ludieke wijze deel te laten nemen aan diverse kennismakingcursussen bij sportorganisaties. Doel is om kinderen met plezier meer te laten bewegen en sociale vaardigheden op te laten doen.

Om de kinderen zoveel mogelijk te prikkelen en daadwerkelijk deel te laten nemen aan een kennismakingscursus is Sjors Sportief in het leven geroepen. Een kindvriendelijk poppetje dat alle communicatie naar de kinderen voor zijn rekening neemt om optimale deelname te realiseren.
Het inschrijfgeld is 6,50 euro per cursus per kind, waarvan 5 euro per inschrijving naar de sportorganisatie gaat, 0,50 euro naar het goede doel SCORE (www.sportstimuleringnederland.nl/score) en 0,50 euro naar het Jeugdsportfonds om zo het armoedebeleid van een gemeente te ondersteunen. Sportorganisaties kunnen zich tot 3 december inschrijven bij Sportstimulering Nederland via www.sportstimuleringnederland.nl. Kinderen kunnen zich vanaf 8 januari inschrijven.

E-mail. breedtesportdoesburg@hotmail.com
Tel. 0313 – 618054