Automobilist in Brummen aangehouden met 1,8 promille

BRUMMEN – De politie heeft donderdagmiddag op de N 348 onder Brummen een 50-jarige man uit Zutphen aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De politie kreeg een melding van een getuige dat een automobilist vermoedelijk onder invloed van alcohol op de N 348 reed. Hierop hield de politie de bestuurder staande voor een blaastest, die aantoonde dat de man inderdaad onder invloed van alcohol was. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij een promillage van 1,8 blies. Het rijbewijs van de man is ingenomen en met een proces-verbaal en een rijverbod is hij naar huis gestuurd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.