Bonnenactie RegiobodeOnline.nl valt in de smaak

DIEREN / EERBEEK – De kortingsbonnenactie van RegiobodeOnline.nl slaat aan. Via de website regiobodeonline.nl kunnen dagelijks kortingsbonnen worden gedownload waarmee aantrekkelijke aanbiedingen bij Heine Super de Boer in Eerbeek kunnen worden gescoord.

Bedoeling van de actie is de bekendheid met de internetkrant te vergroten. RegiobodeOnline.nl draait nu bijna een jaar en mag zich verheugen in groot en nog steeds groeiend aantal bezoekers. Maar dat kunnen er altijd meer worden, vandaar ook deze actie, in samenwerking met Casper Heine van de Eerbeekse Super de Boer.

Dagelijkse aanbiedingen

Van dinsdag tot en met zaterdag staat op de website dagelijks een kortingsbon voor een zeer aantrekkelijke korting op producten bij Heine Super de Boer. Elke aanbieding staat er slechts één etmaal op en is alleen die zelfde dag geldig. Het is dus zaak dagelijks even naar regiobodeonline.nl te surfen om daar de kortingsbon te openen en te printen. Met die bon is die zelfde dag dat product met die zeer aantrekkelijke korting te verkrijgen bij de supermarkt aan de Loenenseweg in Eerbeek.

Bon vinden

De kortingsbon draait mee in de reeks banners van andere adverteerders op de site. Soms moet u dus even wachten tot hij zichtbaar wordt. Een mooie gelegenheid om meteen ook even het laatste nieuws tot u te nemen en vast te stellen dat RegiobodeOnline.nl 7 dagen in de week en 24 uur per etmaal het regionale en locale nieuws bij u thuis brengt.

regiobodeonline.nl 
 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.