Kerst Springconcours in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Manege De Spreng in Laag-Soeren is zaterdag 18 en zondag 19 december omgetoverd tot het centrum van de landelijke springsport in de regio. Landelijke Rijvereniging Velp en Omstreken zorgt ervoor dat jong en oud twee dagen lang kan genieten van toppaardensport dat wordt gepresenteerd in een gezellige Kerstambiance.

Een goed gevulde prijzenpot staat garant voor topdeelname. Op zaterdag worden de rubrieken BB, B L en M verreden en op zondag staan de rubrieken L, M, Z en ZZ op het programma. De toegang voor dit hippische evenement in Kerstsfeer is gratis toegankelijk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.