Wegens succes uitbreiding inloop Carion

DOESBURG – Sinds oktober zijn de openingstijden van de Inloop Linie 4 i Doesburg verruimd en kan men er, naast de woensdag en de vrijdagmorgen, ook op maandag terecht. Tijdens de ochtend kan er worden gekaart en gebiljart. De maandagmiddag wordt door de gezamenlijke ouderenbonden van Doesburg ingevuld en er is een gevarieerd programma met spelletjes en themabijeenkomsten.
Er wordt vooral gekeken naar wat de bezoekers graag willen ondernemen. Naar aanleiding hiervan gaat de schilderactiviteit naast de woensdagmiddag ook op de maandagochtend plaatsvinden. Op de woensdagochtend gaat een project houtbewerken van start. Hierbij worden attributen gemaakt voor het Hanzefeest in 2011. Natuurlijk kan men ook alleen binnen lopen voor een praatje of een kop koffie. Voor vervoer kan men bellen met de PusBus via tel. 0313 – 471927.
Carion zoekt nog enkele vrijwilligers voor de maandag- en vrijdagochtend. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Ingrid Doornik via tel. 0313 – 472632 of via e-mail. inloopdelinie@carion.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.