Bloembollen voor Velp Zuid

VELP – Wijkplatform Velp Zuid, gemeente Rheden en Vivare hebben onlangs een bloembollenactie gehouden in de wijk Velp Zuid. Alle bewoners die een boomtuin, geveltuin of bloembak hebben geadopteerd ontvingen als bedankje en stimulans een tasje met verschillende bloembollen.

Al deze tuintjes en bakken zorgen er voor dat de wijk groener en fleuriger is geworden. Er zijn inmiddels 80 geveltuintjes, boomtuintjes en bloembakken geadopteerd. De dames Van hattem, Van Ginkel en Rutten van het Wijkplatform gingen de wijk in om de tassen met bloembollen te bezorgen. Aan de bewoners is gevraagd om in het voorjaar een foto te maken en deze foto te mailen naar het wijkplatform via info@wijkplatformvelpzuid.nl. De mooiste foto krijgt een leuke prijs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.