Eerste sleutel Lombok Zuid

EERBEEK – De eerste bewoners kunnen hun huis betrekken in de nieuwe Eerbeekse wijk Lombok Zuid. De familie Zeilstra kreeg vorige week maandag als eerste de sleutel van hun huis overhandigd. In totaal worden dit jaar nog 12 woningen opgeleverd, de overige 22 woningen uit de eerste fase van het plan komen begin volgend jaar aan bod. De nieuwbouwwijk Lombok Zuid in Eerbeek begint nu echt vorm te krijgen. Vijf maanden geleden werd de start bouw van dit bouwproject met alle kopers gevierd en nu begint Roosdom Tijhuis met de oplevering van de eerste woningen. Inmiddels is ook sein gegeven om te starten met de bouw van de eerste woningen in fase 1B. Er zijn nog maar enkele woningen te koop in deze fase.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.