Verjaardag Vrienden van Gelders Hof

DIEREN – Een verjaardag is altijd een feestje waard, maar het 35-jarig bestaan van de Stichting Vrienden van Gelders Hof mocht zeker gevierd worden. Het is tenslotte best bijzonder dat een groep vrijwilligers zich al 35 jaar inzet voor de bewoners van verpleeghuis Gelders Hof. Dankzij financiële bijdragen van leden en andere giften kunnen de Vrienden regelmatig leuke extraatjes aanbieden, die het leven van de bewoners in het huis net een stukje aangenamer maken. Dit varieert van een uitstapje of themamiddag tot de rolstoelbus, die inmiddels alweer 34 jaar rijdt voor bewoners die bijvoorbeeld op familiebezoek willen. Een mooie stichting dus, die hoopt dat het werk de komende jaren doorgezet kan worden. “Het is hard nodig. Er is steeds minder geld voor extraatjes, dus alle kleine beetjes zijn zeer welkom”, aldus de vrijwilligers. De eerste 35 jaar zijn donderdag gevierd met een lekker roomsoesje voor alle bewoners en medewerkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.