Ouderen bestolen bij babbeltruc in supermarkt

EERBEEK – Twee op leeftijd zijnde inwoners uit Eerbeek zijn het slachtoffer geworden van diefstal van hun portemonnee tijdens een babbeltruc. Dit gebeurde afgelopen zaterdag en dinsdag in een supermarkt aan de Loenenseweg in Eerbeek. De politie onderzoekt beide feiten en vraagt mensen alert te zijn.

Beide gedupeerden werden tijdens het boodschappen doen, aangesproken door een oudere man, gekleed in een zwart pak met een getinte huidskleur. Bij de kassa merkten zij dat hun portemonnee was weggenomen. De politie waarschuwt voor zakken- en tassenrollerij. Zij adviseert winkelend publiek om alert te zijn, tassen gesloten te houden en de eigendommen goed in de gaten te houden. Neem altijd je winkelwagentje met persoonlijke spullen mee, wanneer je in een ander winkelgedeelte nog iets moet pakken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.