Succesvolle Sinterklaasmarkt

EERBEEK – Sint Nicolaas was onlangs te gast op de Sinterklaasmarkt van de C. van Leeuwenschool in Eerbeek. Samen met zijn Pieten poseerde hij voor tientallen kinderen die met hen op de foto mochten. Ondertussen hielpen ouders en leerkrachten de vele bezoekers met de voorbereidingen op het heerlijk avondje. Schoolkinderen verkochten zelfgemaakte cadeau’s, de rijmservice maakte er mooie gedichten bij en de inpakservice deed hier een mooi papiertje om. De uitgewinkelde bezoekers gingen naar de speelzaal van de school, waar men kon genieten van optredens van de kinderen en lekkere, zelfgebakken oliebollen. De netto opbrengst van de Sinterklaasmarkt bedroeg 1100 euro. Dit wordt gebruikt voor de aanschaf van materialen voor de technieklessen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.