Met bonnen van RegiobodeOnline spectaculaire aanbiedingen in supermarkt

DIEREN / EERBEEK – Vanaf woensdag 24 november hebben de internetkrant regiobodeonline.nl en Heine Super de Boer in Eerbeek een gezamenlijke actie voor de bezoekers van RegiobodeOnline. Van dinsdag tot en met zaterdag staat op de website dagelijks een kortingsbon voor een zeer aantrekkelijke korting op producten bij Heine Super de Boer. Elke aanbieding staat er slechts één etmaal op en is alleen die zelfde dag geldig.

De actie begint woensdag 24 november. Het is dus zaak dagelijks even naar regiobodeonline.nl te surfen om daar de kortingsbon te openen en te printen. Met die bon is die zelfde dag dat product met die zeer aantrekkelijke korting te verkrijgen bij de supermarkt aan de Loenenseweg in Eerbeek.

“Regiobodeonline is sedert een jaar actief”, aldus Laurens Meuleman van Regiobode BV. “In de gedrukte krant bieden wij wekelijks huis-aan-huis al het nieuws uit de regio. Dat doen we al heel veel jaren zo en het is een formule die nog steeds staat als een huis. De gedrukte krant verschijnt echter maar één keer in de week, terwijl het nieuws dagelijks, 24 uur per etmaal, op ons afkomt. Regiobodeonline verwerkt dat nieuws veel sneller. Het is een snel medium, waar dagelijks of nog vaker artikelen aan worden toegevoegd”, aldus Meuleman.
“We zijn blij dat we deze actie samen met Casper Heine uit kunnen voeren”, vervolgt hij. “En ik weet zeker dat de bezoekers van RegiobodeOnline, de oude én de nieuwe, graag gebruik zullen maken van deze nieuwe actie.”

regiobodeonline.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.