Proeftoeteren

GIESBEEK – Het voorbije weekeinde kende twee activiteiten voor drum- en showfanfare Red & Black uit Giesbeek. Eerst werd vrijdagmiddag een bezoekje gebracht aan basisschool de Paulusschool in Giesbeek, met de bedoeling kinderen enthousiast te maken en lid te laten worden van deze gezellige muziekvereniging. Onder leiding van instructeur Dolf Wieggers konden de kinderen op een speelse manier kennis maken met allerlei instrumenten die worden bespeeld bij de drumfanfare (foto). Daarnaast werd ook verteld wat er allemaal mogelijk is bij de club. Red & Black Giesbeek kan veel nieuwe leden gebruiken, in elke sectie is nog plaats voor aanvulling. Ook doet de vereniging een beroep op belangstellenden en (oud) muzikanten, om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen tijdens de wekelijkse repetitie op woensdagavond in het eigen clubgebouw aan de Landaansestraat in Giesbeek. De zondag stond in het teken van de Sinterklaas-intocht, waarbij de drumfanfare Sint Nicolaas op de pakjesboot vergezelde bij zijn binnenkomst in Giesbeek.