Afsluiting voetbalschool

DIEREN – Vrijdag eindigt de najaarseditie van de voetbalschool van VV Erica’76. In de afgelopen weken hebben de pupillen van de paars-witten onder toeziend oog van Patrick Baltus, Ron Olijslager, Edward Sturing en Wim van Zeist hun voetbaltechniek verbeterd.

Laatstgenoemde, techniektrainer bij De Graafschap, zal ook de laatste training aansturen. Hij zal hierbij niet alleen geassisteerd worden door de vaste Erica-trainers, maar ook door Ted Heijckmann en Ryan Bouwmeester. Ted is speler van jong Vitesse, de andere gasttrainer komt helemaal uit Rotterdam en voetbalt bij Feyenoord in het elftal onder de 19 jaar. Naast speler van Feyenoord heeft Ryan met het Nederlands elftal onder de 17 jaar deelgenomen aan het Europees Kampioen.

De laatste training begint vrijdag om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur. Aansluitend zal hoofdtrainer Patrick Baltus in de kantine de diploma-uitreiking verzorgen. Het belooft een gezellige voetbalavond voor de kinderen te worden. Uiteraard zijn ouders, grootouders, broertjes en zusjes weer van harte welkom op het veld en aansluitend in het clubgebouw van v.v. Erica’76 aan de Kolonieweg in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.