90 jaar Nieuw-Leven

ANGERLO – Zaterdagavond werd door muziekvereniging Nieuw-Leven uit Angerlo een concert gegeven. Niet zomaar een concert, maar een jubileum uitvoering, omdat de muziekvereniging maar liefst 90 jaar bestaat.

Als eerste trad het harmonie orkest op met één nummer. Hierop volgde het aspirantenorkest met twee leuke stukken: Tingo Tango en Plenty O’ Dixieland. Hierna was het de beurt aan de slagwerkgroep die zich van hun beste kant lieten zien en horen onder leiding van Rien van den Boogaard. Als afsluiting was wederom het harmonie orkest met een viertal nummers te horen. Het harmonie orkest en het aspiranten orkest staan onder leiding van Ruud Lanters.
Zoals men van Nieuw Leven verwacht, werd er ook dit maal weer geweldig gespeeld en de vele aanwezigen genoten dan ook volop. Hierna werd nog een receptie gehouden voor genodigden en belangstellenden en de leden van het 90-jarige Nieuw Leven genoten hiervan ook mee – foto: Hanny ten Dolle