Zestien nieuwe Scouts

VELP – Het was zondag een drukte van belang in het clubhuis van Scoutinggroep de Velpsche Woudloopers en de Olmen. Zestien nieuwe jeugdleden werden geïnstalleerd bij de Scouts. Het hele weekend hadden de jongens en meisjes tussen de elf en vijftien jaar kamp. Dit was hun eerste Scoutskamp.

Naast gezelligheid en het gebruikelijke nachtspel leerden ze Scouting technieken als touwverbindingen en omgaan met mes en bijl. De installatie was voor de kersverse Scoutsleiding met vele jaren ervaring ook een bijzondere ervaring omdat het een grotre groep betrof. Als zestien jongens en meiden op elkaar moeten wachten tot ze eindelijk aan de beurt zijn om de Scoutswet op te zeggen, duurt het wel lang, maar dat kon de gezelligheid natuurlijk niet drukken. Nieuwe Scouts blijven altijd welkom.

S. Alberts, tel. 026 – 3634227
J. Withaar, tel. 026 – 3620075
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.