Eerste heilige Communieproject Door de Poort

REGIO – In de Rooms Katholieke Parochie Levend water start binnenkort het catecheseproject dat kinderen uit groep vier of hoger toe leidt naar de eerste Heilige Communie. Het project heeft zes hoofdstukken en ook zes poorten, een poortwachter en een verteller. De kinderen krijgen een werkschrift met tekeningen en opdrachten.

Aanmelden kan tot 1 december bij het centraal secretariaat via e-mail. secretariaat@parochielevendwater.nl op per brief aan Postbus 54, 6980 AB in Doesburg, onder vermelding van naam communicant, geboortedatum, doopdatum en kerk, adres en telefoonnummer. Als kinderen nog niet het heilig Doopspel hebben ontvangen, worden zij tijdens het project ook daarop voorbereid en gedoopt. Na aanmelding volgt meer informatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.